RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI

S-Raudasta saat edullisesti, helposti ja läheltä kaikki mitä tarvitsen remontointiin ja rakentamiseen.
Monipuolisessa valikoimassamme on oikea tuote moneen tarpeeseen. Myös hinta on kohdallaan: jokaisen kukkarolle löytyy sopiva vaihtoehto. Tuotevalikoima palvelee niin alan ammattilaista, kuin pienemmän remontin tekijää. Ammattilaiset myyjämme auttavat projektin suunnitellussa. Tule kysymään!

eristeet, harkot, ilmastointi, jätevedenkäsittely, jätevesi, keittiö, kiinnitystarvikkeet, kylpyhuone, lämmitys, LVI, puu- ja levytuotteet, rakennusmateriaalit, rakennusteräkset, sadevesijärjestelmät, sauna, tiilet, tulisijat, työkalut, työvaatteet

PINTAMATERIAALIT

S-Raudan valikoimiin kuuluu runsas valikoima edullisia ja laadukkaita pintamateriaaleja. Löydät oikean tuotteen, ohjeet ja neuvot aina kun tarvitset maaleja, laattoja, tapetteja, lattiamateriaaleja, kaikkea mitä tarvitset.

S-Raudan tapettivalikoimiin kuuluu paljon tapettikuoseja sekä useita tapettimerkkejä. Paitsi kuoseja ja värejä, valikoimissa on runsaasti myös erilaisia tapettimateriaaleja, joista voit valita sopivimman materiaalin eri kohteisiin.

Lattia on hyvin näkyvä osa kodin ja tyyliä ja sisustusta. Lattian valinnan tulisi perustua makumieltymysten ohella hintaan, kulutuskestävyyteen, helppohoitoisuuteen, huoneen käyttöön ja mukavuuteen. Nykylattiat ovat usein todella helppoja ja nopeita asentaa. S-Raudasta löydät monenlaisia lattiavaihtoehtoja: tarjolla on niin parkettia kuin laminaattia kuin joustovinyylimattoja ja korkkilaattojakin. Viimeistele lattia ja kodin tyyli sopivilla listoilla.

kitit, kodinturvatuotteet, laastit, laatat, lakat, lamput, lattiamateriaalit, liimat, listat, maalit, pintakäsittely, sähkötarvikkeet, siivous, tapetit, tekstiilit, valaisimet

PUUTARHA JA PIHA

S-Raudan yhteydessä toimii S-Puutarha -kausimyymälä. Puutarhamyymälästä löydät korkeatasoiset ja edulliset laatutuotteet sekä asiantuntevaa palvelua. Asiantuntevaan palveluun kuuluu myös ideoita ja vinkkien antaminen pihan ja puutarhan perustamiseen, rakentamiseen ja hoitoon.

grillit, kesäkukat, lannoitteet, mullat, perennat, puutarhakoneet, puutarhatyökalut, siemenet, taimet

LEMMIKIT JA HARRASTEET

S-Raudan valikoimasta löydät lemmikillesi huippulaadukkaat koiranruoat, tarvikkeet ja makupalat. Hevosalan tuotteet ovat saatavissa osasta S-Rauta -myymälöitä. Valikoimiin kuuluu myös paljon laadukkaita tuotteita ulkolintujen ruokintaan.

hevosrehut, hevostarvikkeet, kissan ruoat, kissatarvikkeet, koiran ruoat, koiratarvikkeet, kuivikkeet, linimentit, lintulaudat, ulkolintujen ruoat

AJANKOHTAISET TUOTTEET

HOUSE, Kuramatto 100x120cm

12,90 €

EGLO, Ladattava työvalo 5W

12,95 €

FISKARS, Vaihtovarsi Quickfit

8,95 €

FISKARS, Räystäskourun puhdistaja Quickfit

22,50 €

BIOLAN, Pikakompostori 220L, tummanharmaa

429,00

GREENCARE, Puutarhan Syksy

26,95 €